طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

سرنگونی حداقل ۲۴ پهپاد اوکراین تنها در یک روز

سرنگونی حداقل ۲۴ پهپاد اوکراین تنها در یک روز وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه (امروز) گزارش داد که پدافند این کشور حداقل ۲۴ پهپاد اوکراین را طی یک روز اخیر بر فراز مناطقی از روسیه و همچنین اوکراین ساقط کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر. با گذشت کمتر از یک روز از بزرگ‌ترین حمله پهپادی روسیه به پایتخت اوکراین، مقام‌های روس از تلاش نافرجام کی‌یف برای ترتیب دادن حمله پهپادی به مواضع روسیه خبر دادند.

 

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه (امروز) با انتشار بیانیه خبر داد که پدافند این کشور در توانست در ۲۴ ساعت اخیر در مجموع ۲۴ پهپاد اوکراینی را بر فراز مسکو، بریانسک، اسمولنسک و تولا ساقط کند.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده که حدود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت مسکو از «تلاش رژیم کی‌یف برای انجام یک حمله تروریستی» به تأسیسات در خاک فدراسیون روسیه جلوگیری شد.

 

اطلاع رسانی روسیه درباره حمله پهپادی اوکراین در شرایطی صورت گرفت که روز شنبه (دیروز) مقام‌های این کشور از بزرگترین حمله پهپادی مسکو به کی‌یف از شروع جنگ به این سو خبر دادند.

 

مقام‌های اوکراینی گفتند که در پی حمله بیش از ۷۰ پهپاد روسیه در ۲۴ ساعت گذشته به پایتخت اوکراین، دست کم پنج نفر زخمی شدند. گفته شد که این موج از حملات پهپادی در ساعات اولیه روز شنبه شروع شد و هشدار حمله هوایی ۶ ساعت طول کشید.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد. مسکو هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

وزارت دفاع روسیه در بیانیه امروز خود اعلام کرد که پدافند این کشور پهپادهای مهاجم اوکراینی را هدف قرار داد و ساقط کرد. این وزارتخانه ابتدا شمار پهپادهای اوکراینی را ۱۱ فروند خوانده بود اما ساعتی بعد خبر داد که در مجموع ۲۴ پهپاد ساقط شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار